Erhvervsrengøring

ERHVERSRENGØRING

Uanset hvilken type virksomhed du har, så er det helt nødvendigt, at lokaliteterne er rene og pæne. En vigtig del af det at drive en virksomhed er, at personalet trives godt i rene lokaler. Det er også vigtigt, at selve lokalerne er i orden. På den måde bliver erhvervsrengøring til en vigtig brik i din virksomhedsdrift.

Du kan med fordel overlade al erhvervsrengøring til Risager’s, som leverer professionelt arbejde – hver gang. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på skræddersyet rengøring til netop din virksomhed.

HVILKEN SLAGS ERHVERVSRENGØRING KAN RISAGER´S I RØDEKRO TILBYDE?

Ligger dine erhvervslokaler i eller omkring Rødekro, så rykker vores professionelle team gerne ud med stor ekspertise, rengøringsmidler og specialudstyr. Så er de klar til at smøge ærmerne op og gå i gang med arbejdet.

De opgaver, som de kan løse, er blandt andet sådan nogle som disse:

  • Almindelig rengøring
  • Hovedrengøring
  • Trappevask
  • Vinduespudsning

Det vil sige, at der bliver gjort grundigt rent, sådan at alle rum og alle afdelinger i virksomheden bliver rengjort. Det gælder, uanset om det er et kontor, et værksted, en klinik, en butik eller andet. Vi rykker altid ud til tiden, og vi efterlader rummene pæne og rene.

Det er godt givet ud at hyre et professionel rengøringsfirma til at klare den del af virksomhedens drift. Bestil os gerne til at komme regelmæssigt med intervaller, som du vælger. Det kan også bare være efter behov – det er op til dig.

HVILKE FORDELE ER DER VED AT OVERLADE ERHVERVSRENGØRINGEN TIL PROFESSIONELLE?

Når du udliciterer erhvervsrengøringen til et eksternt firma, så ved du, at det bliver gjort. Når du hyrer Risager’s til at gøre rent for jer, så ved du også, at det bliver gjort ordentligt.

Det er vigtigt at holde sit firma rent og pænt. Det betyder noget både for hygiejnen og for de ansattes trivsel – og så betyder det også noget for din virksomheds ansigt udadtil. Når det fremstår velholdt og rent, så udstråler virksomheden seriøsitet og ordentlighed. Det er med til at give din virksomhed et godt ry.

Skal din virksomhed også være ren og pæn og have et godt ry, så kan du med fordel hyre Risager’s til at klare den opgave. Vi servicerer gerne både små og store virksomheder, og vi gør det altid til tiden. Skal din erhvervsrengøring være i orden, så kontakt Risager’s for en uforpligtende samtale.

HVOR TIT KAN DER FORETAGES ERHVERVSRENGØRING?

Du bestemmer selv, hvor tit der skal gøres rent. Det kan variere fra opgave til opgave, hvor hyppigt det skal være. Måske skal der gøres almindeligt rent hver eller hver anden dag. Måske skal der vaskes trapper en gang om ugen – og hovedrengøringen kan ske en eller to gange om året. På den måde kan det være meget forskelligt. Det kan også afhænge af, hvilken type virksomhed det er. Et værksted skal nok have gjort anderledes rent en for eksempel et advokatkontor. Derfor giver det rigtig god mening at få lavet et individuelt tilbud, der passer helt perfekt til netop din virksomhed. Kontakt gerne Risager’s med det samme, så går der ikke længe, inden vi rykker ud for første gang.