Vinduespolering

VINDUESPOLERING

Det er rart at kunne se helt klart igennem sine vinduer. Får du ikke pudset dem tit nok, eller er du egentlig ikke særlig god til det, eller har du slet ikke tid til det, så kan det være en god idé at overlade den vigtige opgave til en professionel håndværker. Det kan du også gøre, hvis dine ruder er placeret på steder, hvor der er svært at komme til dem.

Uanset om du har mange eller få vinduer, der skal pudses, så rykker Risager´s dygtige håndværkere gerne ud med deres ekspertise og specialudstyr og pudser alle dine vinduer. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og snart får du din udsigt fuld ud igen.

RENE VINDUER- DET ER KLART

Hos Risager´s får du vinduespudsning til tiden. Vi kommer som aftalt, og du kan altid regne med, at vi udfører arbejdet grundigt og samvittighedsfuldt. Vi bruger udelukkende poleret vand, når vi pudser vinduer. Det vi sige demineraliseret vand uden salt, kalk og andre kemikalier. Det trækker ingen striber, og så holder vinduespoleringen bedre.

Den type vand er særligt anvendeligt, når det drejer sig om større vinduesflader eller vinduer med rammer af plast eller aluminium. Vi leverer top-professionel vinduespolering.

Med vores specialudstyr kan vi nå op i en højde på ca. 20 m. Det vil sige, at vi også kan komme til de vinduer, der sidder meget højt oppe eller på steder, hvor det ikke er til at nå dem.

Kontakt gerne Risager´s i Rødekro for et uforpligtende og skræddersyet tilbud på vinduespudsning.

HVEM KAN FÅ PUDSET VINDUER AF RISAGER´S?

Vi holder til i Rødekro, og vi dækker naturligvis helt lokalt. Desuden dækker vi et område fra Kolding Nord og til ned til den tyske grænse. Ligger din bolig eller din erhvervsbygning inden for denne radius, kan du trygt kontakte os og høre, hvad vi har at byde på, når det kommer til vinduespolering.

Du kan enten lave en aftale fra gang til gang, eller du kan have en form for abonnement, hvor vi kommer fast en gang om ugen, hver 14. dag – eller med det interval, som du helst vil have.

Vi servicerer gerne både private kunder og erhvervskunder. Vi leverer professionel vinduespudsning til private kunder med både helt små og meget store boliger. Det samme gælder for erhvervskunder. Dine erhvervslokalers vinduer er en vigtig del af din virksomheds ansigt udadtil. Derfor bør du opprioritere regelmæssig vinduespudsning.

Du kan vælge enten at få pudset samtlige vinduer både ude og inde, eller du kan nøjes med at få dem pudset udvendigt eller indvendigt. Bor du ud til en trafikeret vej eller tæt på en strand, så bliver den udvendige side snavset før den indvendige. Omvendt så trænger det mest til en indvendig vinduespolering, hvis du har en brændeovn eller lignende. Vi laver gerne en fuldstændig individuel aftale med den enkelte kunde. Kontakt os gerne med det samme for en uforpligtende aftale.