udeområder

Alge behandling

Alt, der står ude i alt slags vejr hele året rundt i dette land, bliver angrebet af alger. Alger er ikke i sig selv skadelige, men de kan alligevel komme til at gøre skade de steder, hvor de sidder. Desuden er de ikke så pæne at se på, så derfor er det en god idé at få dem fjernet.

De små mikroorganismer kan især sætte sig på murværk, fliser og træ. Det er særligt de vandrette flader, der bliver angrebet, men også lodrette flader kan blive ramt. De områder, der vender mod nord, vil være hårdest ramt, for alger trives bedst i fugt og skygge.

læs mere

grønne områder

Har du ikke tid eller kræfter til at holde dine eller dit firmas udearealer, så overlad trygt den opgave til Risager’s. Vores professionelle grønne team rykker gerne ud til både små og store grønne opgaver. Ud over at du dermed får klaret opgaverne, så bliver de også klaret top-professionelt.

Vi tilbyder diverse havearbejde, så din eller virksomhedens grønne områder kommer til at stå knivskarpt, selv om du ikke selv har skullet bruge tid og kræfter på det. Det er virkelig godt givet ud. Så kan du bruge tiden på noget andet.

læs mere

tagrender

Tagrender bør renses mindst en gang om året. Det er bedst at gøre det om efteråret efter løvfald, så alle de nedfaldne blade bliver fjernet. Der ender typisk nedfaldne blade, smågrene og andet skidt i en tagrende. Det skal alt sammen gerne tages væk mindst en gang om året. Bor du et sted, hvor der er ekstra mange træer, så kan det gøres flere gange. Vi anbefaler altid, at tagrenderne også renses en gang hvert forår.

Alt det vand, der falder på hustagets areal skal gerne opsamles af tagrenderne og ledes ned i kloakkerne via nedløbsrøret. 

læs mere