tagrender

RENSNING AF TAGRENDER

Tagrender bør renses mindst en gang om året. Det er bedst at gøre det om efteråret efter løvfald, så alle de nedfaldne blade bliver fjernet. Der ender typisk nedfaldne blade, smågrene og andet skidt i en tagrende. Det skal alt sammen gerne tages væk mindst en gang om året. Bor du et sted, hvor der er ekstra mange træer, så kan det gøres flere gange. Vi anbefaler altid, at tagrenderne også renses en gang hvert forår.

Alt det vand, der falder på hustagets areal skal gerne opsamles af tagrenderne og ledes ned i kloakkerne via nedløbsrøret. Husk derfor også, at nedløbsrøret skal være helt fri for blokering, der kan forhindre vandet i at komme ud.

Hvis tagrenderne er mere eller mindre blokerede, så forhindres vandet i frit at løbe den vej ned. Sker det, så finder vandet altid andre veje – og det bliver typisk ud over tagrendens kant. Det er meget uhensigtsmæssigt, da alt for meget vand kan skade husets sokkel – og dermed husets fundament.

Hos Risager’s tilbyder vi professionel rensning af tagrender og nedløbsrør. Vi rykker gerne ud med vores kompetence og specialudstyr. Vi renser tagrender, der sidder i en højde af max. 5 meter. Kontakt os gerne for et godt og individuelt uforpligtende tilbud på tagrenderensning af netop dit hus eller sommerhus.