algebehandling

ALGEBEHANDLING

Alt, der står ude i alt slags vejr hele året rundt i dette land, bliver angrebet af alger. Alger er ikke i sig selv skadelige, men de kan alligevel komme til at gøre skade de steder, hvor de sidder. Desuden er de ikke så pæne at se på, så derfor er det en god idé at få dem fjernet.

De små mikroorganismer kan især sætte sig på murværk, fliser og træ. Det er særligt de vandrette flader, der bliver angrebet, men også lodrette flader kan blive ramt. De områder, der vender mod nord, vil være hårdest ramt, for alger trives bedst i fugt og skygge.

Den konstante fugt kan risikere at gøre skade på tagsten, murværk og træværk. Alger på fliser og terrasser kan blive meget glatte, og man kan risikere at glide på dem. Af disse årsager giver det virkelig god mening at få bugt med algerne. Desuden kommer de behandlede områder til at se ud næsten som nye efter endt behandling. Det er godt givet ud at bestille en algebehandling hos Risager’s.

Kontakt os med det samme for et helt individuelt tilbud på algerensning og holdbar efterbehandling, så kommer de angrebne områder til at stå flotte igen, og du forhindrer, at der opstår skader på grund af konstant fugt på udsatte steder.