Privat rengøring

PRIVAT RENGØRING

Har du ikke tid til at få gjort ordentligt rent, eller vil du hellere prioritere din tid anderledes? Svigter helbredet, eller ønsker du kun at lave den lettere rengøring selv, så kan løsningen være, at du hyrer Risager’s til at komme at klare det med rengøringen.

Der er mange fordele ved at overlade den opgave til et professionelt firma. Hos Risager’s i Rødekro er ingen privat rengøringsopgave for lille eller for stor. Vi rykker ud til diverse former for privat rengøring. Kontakt os gerne med det samme for et individuelt tilbud.

HVILKE FORMER FOR PRIVAT RENGØRING KAN RISAGER´S KLARE?

Vi klarer gerne alle former for rengøring i private hjem. Det kan være den daglige rengøring, og det kan være den virkelig grundige hovedrengøring. Du kan enten få lavet en form for abonnementsordning, hvor vi kommer og klarer forskellige former for rengøring med aftalte intervaller. Eller du kan kontakte os fra gang til gang.

Nogle af de former for privat rengøring, vi kan tilbyde, er for eksempel sådan noget som:

  • Støvsugning
  • Aftørring af støv
  • Vask af alle overflader
  • Rengøring af badeværelse
  • Rengøring af køkken
  • Rengøring af kælder
  • Hovedrengøring
  • Trappevask
  • Vinduespudsning

Hvad der så ligger mere konkret under de forskellige punkter, aftales individuelt. Kontakt os, og hør, hvad vi har at byde på i forhold til rengøring af dit private hjem.

HVILKE FORDELE ER DER VED PROFESSIONEL RENGØRING?

Der er mange fordele ved at overlade rengøringen af dit hjem til et professionelt rengøringsfirma. For det første bliver det gjort, for det andet bliver det gjort ordentligt af Risager’s fra Rødekro. Desuden ved du, at det bliver klaret til tiden. Det betyder, at du slet ikke behøver at bekymre dig om rengøring af dit hjem. Desuden slipper du helt for at gøre arbejdet selv. Lyder det tiltalende? Så få bestilt professionel privat rengøring med det samme.

Når andre klarer rengøringen for dig, så får du tid til at gøre noget andet. Skal der gøres ordentligt ren, så tager det ret lang tid. Slipper du for at bruge tid på rengøring, så kan du bruge tiden på for eksempel at være sammen med dine børn, hygge dig med venner, læse en bog eller tage til træning. Alt muligt andet end rengøring. Det tæller alt sammen på plussiden.

HVOR TIT KAN RISAGER´S KOMME AT GØRE RENT I MIT HJEM?

Du bestemmer helt selv, hvor tit du vil have rengøringshjælp. Om det skal være en time om dagen eller et par timer en gang om ugen – eller hvordan niveauet er. Det afgør du selv. Der kan være stor forskel på hjem. Har du børn eller kæledyr, og har du en have, så vil der typisk blive større behov for hyppig rengøring, end hvis du bare er dig selv i en mindre lejlighed.

Derfor kører Risager’s i Rødekro med nogle gode individuelle tilbud. Boliger er forskellige, og familier er forskellige. Det tager vi hensyn til, når vi udfærdiger et tilbud på privat rengøring. Du kan få din private rengøring, lige som du vil have det. Vi kører ud i og omkring Rødekro. Det vil sige fra Kolding og ned til den tyske grænse.