solcellevask

SOLCELLEVASK

Bæredygtig og vedvarende energi er vejen frem. Har du solceller siddende på dit tag eller et andet sted, så bidrager du til den gode udvikling. Det er dog vigtigt, at solcellerne bliver vedligeholdt. Bliver de det, så holder de længere, og de vil kunne yde mere.

Solcellerne bliver selvfølgelig snavsede over tid, og holdes snavset ikke nede, så vil solcellerne kunne generere mindre energi. Simpelthen fordi cellerne bliver blokerede af snavs. Den snavs skal vaskes af, for at solcellerne kan yde bedst muligt.

Det er vigtigt, at de bliver renset på den helt rigtige måde, ellers kan du risikere at yde skade på dem. Derfor anbefales du at overlade den opgave til et professionelt firma. Hos Risager’s er nogle af vores fagfolk eksperter i netop solcellevask.

Vi rykker gerne ud til både små og store solcelleanlæg og renser den nænsomt, men effektivt. Vi bruger poleret vand, som er effektivt, men som for eksempel ikke indeholder kalk, som kan sætte sig på solcellerne. Det polerede vand har også den egenskab, at det gør overfladen mindre modtagelig over for snavs.

Kontakt gerne Risager’s med det samme, og få et godt og individuelt tilbud på solcellevask. Så kommer dit anlæg til at yde bedre. Det er godt givet ud.