skilte/facadevask

VASK AF FACADE OG SKILTE

Har du en virksomhed, så er det god PR at have nogle super flotte skilte og facader, hvor firmanavnet og så videre står tydeligt på. Det er god reklame, og det er en fin måde at gøre opmærksom på din virksomhed på. Men – hvis disse skilte og facader ikke er skinnende rene, så kan de godt have den modsatte effekt.

Der er ikke meget positiv reklame at hente i et træt, snavset og glemt skilt. Derfor bør du sørge for, at din stålfacade og alle dine reklameskilte ser ordentlige ud. De repræsenterer firmaet udadtil, og de skal derfor gerne stå knivskarpt og se lækre og præsentable ud.

Hos Risager’s er vi eksperter i netop facade- og skiltevask. Du kan derfor trygt hyre os til at sørge for, at alle dine facader og skilte altid er flotte og skarpe. Vi rykker gerne ud med vores ekspertise og specialudstyr, og vi bruger altid poleret vand til den type opgaver. Det er medvirkende til, at vasken holder længere, da facaderne og skiltene ikke vil være nær så modtagelige over for snavs.

Kontakt os gerne for et godt og uforpligtende individuelt tilbud på facade- og skiltevask. Vi kan hyres fra gang til gang, eller vi kan lave en abonnementsordning. Det er op til dig. Det gavner dit firma.