Vask

Solcellevask

Bæredygtig og vedvarende energi er vejen frem. Har du solceller siddende på dit tag eller et andet sted, så bidrager du til den gode udvikling. Det er dog vigtigt, at solcellerne bliver vedligeholdt. Bliver de det, så holder de længere, og de vil kunne yde mere.

Solcellerne bliver selvfølgelig snavsede over tid, og holdes snavset ikke nede, så vil solcellerne kunne generere mindre energi. Simpelthen fordi cellerne bliver blokerede af snavs. Den snavs skal vaskes af, for at solcellerne kan yde bedst muligt.

læs mere

Skilte/facadevask

Har du en virksomhed, så er det god PR at have nogle super flotte skilte og facader, hvor firmanavnet og så videre står tydeligt på. Det er god reklame, og det er en fin måde at gøre opmærksom på din virksomhed på. Men – hvis disse skilte og facader ikke er skinnende rene, så kan de godt have den modsatte effekt.

Der er ikke meget positiv reklame at hente i et træt, snavset og glemt skilt. Derfor bør du sørge for, at din stålfacade og alle dine reklameskilte ser ordentlige ud. De repræsenterer firmaet udadtil, og de skal derfor gerne stå knivskarpt og se lækre og præsentable ud.

læs mere